Актрисата Мишел Бонев трябва да плати 50 000 евро за клевета

...
Актрисата Мишел Бонев трябва да плати 50 000 евро за клевета
Коментари Харесай

Годеницата на Берлускони осъди Мишел Бонев за 50 000 евро

Актрисата Мишел Бонев трябва да заплати 50 000 евро за клюка на годеницата на Силвио Берлускони Франческа Паскале, научи HotArena. Двете бяха първи приятелки, а през днешния ден даже не се понасят.

Римски съд отсъди в интерес на Паскале, откакто актрисата с български корени я упрекна, че е с хомосексуални пристрастености. Тя даже съобщи, че двете са имали еднократно прекарване в спалнята, а цялата й история с Берлускони е единствено за заслон.

Делото завърши, откакто Мишел, чието същинско име е Драгомира Бонева, се извини публично на годеницата на експремиера.

Разкритията си актрисата и режисьор направи през 2013 година в предаването „ В работа на обществото ” на Микеле Санторо. Там тя съобщи, че Франческа Паскале избира дами и самата тя е била с нея.

Бургазлийката продължи в същия дух, с изказвания, че връзката сред Паскале и Берлускони е лъжовна, а министър председателят продължава с „ бунга-бунга ” вечеринките, както бе и по-рано.

И даже дефинира Франческа като „ безскрупулна сметкаджийка ”, написа " Телеграф ".

В тв изявлението българката разкрила и схеми за източване на пари. Твърди, че до момента в който Берлускони бил министър председател, тя получила опция да стане актриса, да снима кино лентата си „ Сбогом мамо ” с Татяна Лолова, да продуцира филми и сериали за националната РАИ и да финансира личния си филм.

Както и да получи премия на Филмовия фестивал във Венеция през 2010 година. „ Вече не можех да пребивавам с тази неистина. Не дремя и не хапвам. Излязох разрушена от нея ”, показа през сълзи Бонев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР